Du kan blandt andet opleve Duo Solys i Zirkus Nemo fredag, lørdag eller søndag. Pressefoto: Zirkus Nemo

Bagagerumsmarked, kunstmesse og Zirkus: Her er otte tips til din weekend i Herning

Der sker lidt for enhver smag i Herning i weekenden. Få inspiration til, hvad du - og måske resten af familien - kan lave i oversigten her

Det er forår, alt springer ud omkring os og weekenden er endnu en gang inden for rækkevidde.

Hvis ikke du ved, hvad du og familien skal lave de næste dage, får du som altid et weekendoverblik her.

Og så bringer vi lige en lille serviceinfo: Søndag den 8. marts er det mors dag, så hvis du kender verdens bedste mor, så husk at fortælle hende det på søndag.

Fredag

Børnehavernes forårskoncert 2022

MCH Herning Kongrescenter, klokken 15

Efter aflysning i 2020 2021 kan forældre, søskende bedsteforældre igen opleve børnehavernes fantastisk forårskoncert. Med børnehavernes forårskoncert er skabt en ny tradition for de 5-6 årige, der er lige så hyggelig som de populære familiejulekoncerter for skolernes skolekor.

Find ud af mere her

Art Herning

MCH Messecenter Herning, klokken 14

Når hele Danmarks kunstmesse atter åbner dørene, er det 24. år i træk, at Art Herning gennemføres. Her kan du møde nogle af Danmarks førende gallerier, der medbringer hundredvis af værker i forskellige prisklasser fra internationale, landskendte og nye talentfulde kunstnere. Messen kan opleves hele weekenden.

Læs mere her

Zirkus Nemo

Kaj Zartows Vej 19, klokken 19:30

Zirkus Nemo er tilbage efter to knap så festlige år med verdenspremiere på en spritny Zirkus Nemo forestilling: "Ud i universet". Som den helt store sensation i år, præsenterer Søren Østergaard skuespilleren, komikeren, entertaineren Tommy Kenter som gæst i manegen. Zirkus Nemo giver forestilling i Herning både fredag, lørdag og søndag.

Læs mere her

Læs også
Opdag din by

Brug Byen med Emma Friis: - Jeg kommer der for deres lækre bagværk og kaffe

Lørdag

Bagagerumsmarked

Sjællandsgade 34, klokken 10

Kom og gør en god handel.

Find ud af mere her

Ungdommens debat om samfundet

Herning Bibliotek, klokken 14

Er du ung mellem 16 og 26 år? Og interesseret i politik eller bare nysgerrig på samfundet omkring os? Så har du her muligheden for at være med til en fri og udforskende dialog sammen med andre unge. Hernings ungdomspolitikere inviterer til åben og nuancerende debat om EU-forsvarsforbeholdet.

Tjek det ud her

Brian Mørk - Brian er en nar!

Huset no. 7, klokken 20

Der bliver ikke lagt låg på når Brian går på scenen i sit andet one-man show "Brian er en nar". For Brian Mørk er tilbage og han er næsten lige så vred som han er sjov.

Læs mere her

Suede

MCH Herning KOngrescenter, klokken 20

Live har Suede gjort mindst lige så stort indtryk på musikfans og anmeldere verden over som på plade. Med den karismatiske og højenergiske sanger Brett Anderson i front er Suede garanter for medrivende shows, hvor nerve, ambitioner, indlevelse og musikalitet går op i en højere enhed.

Find ud af mere her

Læs også
Opdag din by

Brug Byen med Thomas Skov: - Jeg har et hjerte, der banker for spareribs

Søndag

Mors dag - mal på keramik

KREA-U, klokken 10

Mal på keramik i dit kreative værksted KREA-U sammen med din mor. Hun vil elske at male sammen med dig/jer imens i nyder en god kop kaffe. Der er cirka 200 forskellige slags keramik at male på og maling, glasering og brænding er inkl. i prisen på keramikken.

Læs mere her

Indlæser debat