Peter Damgaard Moulvad (der kigger i kameraet), er forsanger i Herning-bandet Drengestreger. Resten af bandet udgøres af Rune May, Albert Ellebæk, Mikkel Gormsen og Mads Rasmussen. Foto: Jannick Boerlum

Brug Byen med Peter Damgaard Moulvad: - Herning er Danmarks New York

I Brug Byen deler en velkendt Herning-personlighed ud af sine bedste tips til bylivet i Herning. Peter Damgaard Moulvad overtager stafetten fra Emma Friis

Hvor spiser Peter Damgaard Moulvad i Herning, og hvad er hans yndlingssted i byen?

Få svarene og bliv inspireret til dit eget, lokale byliv i Dit Hernings artikelserie Brug Byen.

Hvor spiser du i Herning?

- Jeg kommer fra en familie, der går op i god mad, og vi har altid spist en del ude. Herning har mange gode spisesteder, men min favorit lige nu er Bryggeriet, der netop har indført et nyt koncept. Det er åndssvagt lækker mad, gode øl og en virkelig hyggelig atmosfære.

Peter Damgaard Moulvad

19 år

Opvokset i Lund ved Herning

Søn af journalist Anne Moulvad, og Lars Damgaard, der blandt andet er kendt som manden bag A Hereford Beefstouw-kæden og som bestyrelsesformand på Heart

Barnebarn af Aage Damgaard

Går i 3.g på Herning Gymnasium

Har i mange år sunget i Herning Kirkes Drengekor

Forsanger i bandet Drengestreger

Hvad er dit yndlingssted i Herning - og hvorfor?

- Lige nu er det kulturhotellet i Birk - altså Højhuset. De har stillet et stort øvelokale til rådighed for vores band, Drengestreger, og det er bare så fedt derude. Jeg kommer der et par gange om ugen sammen med bandet. De afholder også mange arrangementer. Det sted er et besøg værd.

Læs også
Opdag din by

Brug Byen med Thomas Skov: - Jeg har et hjerte, der banker for spareribs

Hvad er det vigtigste, du har taget med fra din opvækst i Herning?

- I Herning kan vi mange ting, selvom oddsene på en eller anden måde altid har været imod os. Vi har et fantastisk kultur- og erhvervsliv... Det er her det sker - Herning er Danmarks New York. Når det er sagt, så skal der meget til at imponere "de skæve jyder" i Herning, så byen har også lært mig at holde benene solidt plantet på jorden.

Hvor tager du og vennerne hen, når I skal have en fed aften?

- En fed aften for mig og vennerne indebærer noget live musik. For eksempel på Fermaten. Derefter tager vi som regel på Piano Bar og får nogle gode øl, men vi er også ofte omkring Bart til et spil dart.

Hvad skal du lave i weekenden?

- Jeg skal faktisk ikke lave det store i denne weekend, så afslapning kommer nok til at fylde en del. Jeg tænker dog på at tage i biografen og se Fantastiske Skabninger - jeg er ret stor Harry Potter-fan, så jeg skal da næsten ind i mørket og se, hvordan Mads Mikkelsen gør det i rollen som Gellert Grindelwald.

Læs også
Opdag din by

Brug Byen med Emma Friis: - Jeg kommer der for deres lækre bagværk og kaffe

Hvem skal have stafetten og inspirere os til at bruge byen næste gang?

Tip mig i en mail, i debattråden eller i en kommentar til artiklen på Facebook eller Instagram.

Indlæser debat